facebook share

Idén jelenik meg térképünk 5. kiadása. Minden évben fejlesztjük és frissítjük, hogy minél jobban kiszolgálja az Önök igényeit!

Közel 1,2 millió példányban jelent meg és kelt el ez az ingyenes kiadvány.  Az egyik oldalon továbbra is a Budapest térkép jelenik meg, melyet nagyon kedvelnek a turisták, másik oldalon pedig a leírások és tájékoztatók szerepelnek, mind az utcákról, mind az eseményekről. A térképek terjesztésében tavaly a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ volt a fő partnerünk, így mind a budapest info pontokon, mind kiemelt rendezvényeken is megjelent a kiadvány.További partnerek: Elek’s Team, aki 5 csillagos hotelekben helyezi el, az Aranykulcsos Szállodaportások Egyesülete, akik szintén 4 és 5 csillagos szállodákba visznek belőle és 350 Budapesti display helyre is kikerül (orvosi rendelőkben, autó szalonokban, fittness termekben stb.)

Természetesen a térképeket június végétől megtalálják a Bevásárló és Tematikus utcákban, valamint egyes partner vállalkozásoknál is!

Ha Ön is szeretne saját BUM térképet, irodánkban, a Kamara székházában mindig talál belőle! Amennyiben szeretne rajta megjelenni, úgy csatlakozzon hozzánk! Részletekért írjon az info@bevasarloutca.hu e-mail címre.

terkep