facebook share

Megjelenés dátuma: 2016. február 3.

2013 szeptemberében jelent meg először 10.000 példányba a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Bevásárló utca menedzsmentjének gondozásában az a közös kiadvány, mely a budapesti bevásárló és tematikus utcákat hivatott röviden bemutatni. Tavaly 10 partner szerepelt a kiadványon, melynek egyik oldala leírásokat és üzleteket tartalmazott, másik oldala pedig egy Budapest térkép, melyen elhelyezésre kerültek az említett utcák.

Idén a térkép újra gondolásra és újra nyomtatásra kerül, immár előtérbe helyezve az utcák kétnyelvű (magyar-angol) bemutatását és a közös rendezvényeket. A kiadvány továbbra is egyik oldalon egy Budapest térképet jelenít meg, melyet nagyon kedvelnek a turisták, másik oldalon pedig a leírások és tájékoztatók szerepelnek, mind az utcákról, mind az eseményekről. A térképek terjesztésében minden évben fő partnerként a Magyar Turizmus Zrt. vett részt, így a térkép megjelenik vidéki nagy városokban, külföldi képviseleteken (22 ország), 85 rendezvényen/fesztiválon, melyet az MT Zrt szervez és Prémium Fogadásokon, ahol a turizmusban érdekelt vállalatok jelennek meg és cserélnek egymással információkat. Továbbá 5 csillagos hotelekben és 350 Budapesti display helyen (orvosi rendelőkben, autó szalonokban, fittness termekben stb.)

Ha Ön is szeretne saját BUM térképet, irodánkban, a Kamara székházában mindig talál belőle! Amennyiben szeretne rajta megjelenni, úgy csatlakozzon hozzánk! Részletekért írjon az info@bevasarloutca.hu e-mail címre.

bum_terkep_2015_201504242 bum_terkep_2015_20150424