facebook share

Megjelenés dátuma: 2016. június 6.

Februári számunkban részletesen írtunk a BUM térképről, melynek idei évi kiadása már 4. a sorban. Minden évben fejlesztjük és frissítjük, hogy egyre jobb és jobb legyen!

Az elmúlt években több mint 1.000.000 példányban jelent meg, idén 100.000 példány kerül nyomtatásra.  A kiadvány továbbra is egyik oldalon egy Budapest térképet jelenít meg, melyet nagyon kedvelnek a turisták, másik oldalon pedig a leírások és tájékoztatók szerepelnek, mind az utcákról, mind az eseményekről. A térképek terjesztésében minden évben fő partnerként a Magyar Turizmus Zrt. vett részt, így a térkép megjelent vidéki nagy városokban, külföldi képviseleteken (22 ország), 85 rendezvényen/fesztiválon, melyet az MT Zrt szervez és Prémium Fogadásokon. Továbbá 5 csillagos hotelekben és 350 Budapesti display helyen (orvosi rendelőkben, autó szalonokban, fittness termekben stb.)

Természetesen a térképeket június végétől megtalálják a Bevásárló és Tematikus utcákban, valamint egyes partner vállalkozásoknál is!

Ha Ön is szeretne saját BUM térképet, irodánkban, a Kamara székházában mindig talál belőle! Amennyiben szeretne rajta megjelenni, úgy csatlakozzon hozzánk! Részletekért írjon az info@bevasarloutca.hu e-mail címre.

BUMterkep2016