facebook share

2016. szeptember 17-18-án a Kulturális Örökség Napjai, míg 2016. szeptember 27-én a Turizmus Világnapja alkalmából szerveztünk történelmi sétákat bevásárló és tematikus utcáinkban, valamint partnereinknél is látogatást tettünk. A két rendezvény alatt összesen 28 programmal vártuk az érdeklődőket és közel 1000 fő vett részt a programokon.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a regisztráció továbbra is szükséges és a VOX által kínált “audio guide” készülékek is nagyon hasznosak, így alkalmazásukat a jövőben még inkább szorgalmazzuk. Számos pozitív visszajelzést kaptunk a programokkal kapcsolatosan, amit ezúton is köszönünk!

Köszönet minden kedves látogatónak, hogy részt vettek programjainkon, az idegenvezetőknek, hogy felkészültségükkel és tudásukkal feledhetetlen élményt nyújtottak, a partnereknek, hogy fogadták a csoportokat és bemutatták az épületeket, vállalkozásukat és a séták szakmai megszervezőjének, Medzay Anikónak, a BKIK Idegenvezető Továbbképző Központ vezetőjének. Idegenvezetőinkről nyári cikkünkben írtunk bővebben: https://bevasarloutca.hu/blog/nyari-tematikus-setak/

Kulturális Örökség Napok

Déli Váci utca

Ráday utca

Liszt Ferenc és Jókai tér

Mikszáth tér

Északi Váci utca

Turizmus Világnapja

Király utca

Duna-parti kereskedő város és kútjai

Hajózás a Dunán