facebook share

Magyar és nemzetközi ételek. Őstermelők, házi sörfőzdék, borászatok. Főzőshow. Népzene, néptánc. Pop, rock (Kőbányai Zenei Stúdió zenekarai), Budapest Ragtime Band. Emlék zenekarok (ABBA, LGT, Santana). Kézműves vásár, pónilovaglás, ugrálóvár, homokfestés. Oldtimerek, tuningautók, veterán gépmajális.

IMG_3116

Tavaszi Nemzetközi Ízkavalkád várta 2017. április 28 – május  1. között Budapest, 18. kerületében a Kossuth téren a látogatókat. 
A Hungaro-EvenTeam Rendezvényszervező Kft. Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatával és a Bevásárló és Tematikus utcákkal együttműködve új gasztronómiai fesztivált szervezett a főváros jól megközelíthető külvárosának parkos részén.

A négy napos eseményen sokféle finomság közül válogathattunk. Őstermelők is várták portékájukkal a látogatókat, mesterszakácsok főzőshow-n mutatták be Portugália, az afrikai Angola, a Zöldfoki Szigetek és Brazília kedvenc ételeit.

IMG_3121

A hangulatért felelős italokat házi sörfőzdék és borászatok biztosították.

A gasztronómiai forgatagot kézműves vásár és színes kulturális műsor kísérte. 
Népzenei, pop, rock és világzenei együttesek, valamint az ABBA, az LGT és Santana dalait hűen előadó emlék zenekarok léptek fel: az Abbasolut, az LGT Emlékzenekar és a Milagro Santana Emlékzenekar. A fesztivál első estéjének sztárja a Budapest Ragtime Band volt.
A pop, rock és világzenei együtteseket a Póka Egon vezette Kőbányai Zenei Stúdió jelenlegi és már végzett diákjai közül válogatták.

DSC_0017

A rendezvény programjának része volt a hagyományőrző 25. Tébláb Nemzetközi Néptánc Találkozó.

További kísérőrendezvény a Hofherr–Dutra veterán gépmajális és nyárindító verda találkozó volt. Így a régi mezőgazdasági gépek és traktorok, valamint az oldtimer és tuning csodaautók szerelmesei is örülhettek.

A gyerekeket pónilovaglás, ugrálóvár és homokfestés is várta.

IMG_3159