facebook share

Csodálatos napot zártunk 2016. május 21-én. Több ezer látogató szemlélte meg az utcában lévő galériák, antikos üzletek kínálatát, néhol vezetéssel, néhol játékosan. Köszönjük, hogy idén méltó módon ünnepelhettük meg a 10 éves évfordulót!

Már az előkészületek alatt éreztük, hogy az idei igazán különleges esemény lesz. A Nap már reggeltől mosolygott és egész nap velünk maradt, ezzel könnyed nyári hangulatot adva a rendezvénynek. Épültünk, szépültünk és többen már délelőtt is szívélyesen fogadták az érdeklődőket.

_MG_0654

A fő program 14.00 órától kezdődött a színpadokon, illetve a nagy színpad két oldalán elhelyezkedő kiállító és program sátrakban. Apró falatoktól, a valódi művészi alkotásokig minden megtalálható volt vendégeink nagy örömére. Kiállítók között volt a Képzőművészeti Egyetem, Szász Károly porcelán ékszerekkel, Urban sidewalker művészi grafikáikkal, a Dél Budai Spektrum Oktató Kft. ötvös képzője, Bódis Ékszer Kft. ékszer kollekciójával és a Kilim szőnyeg szebbnél szebb szőnyegeivel. Volt még Töki pompos, kürtös kalács, Zalai Dödölle, kézműves fagylalt a Fragolától, sajtok a Zsótér sajtháztó és kávé a Dolce Gusto Nestlé felszolgálásában.

           _MG_0679  _MG_0717  _MG_0749  _MG_0865  _MG_0710

A gyermekek részt vehettek nyomozó játékban, kipróbálhattak különböző zsonglőr eszközöket és aszfalt rajzot is készíthettek a Miksa Café Ökobisztró előtt.

falk

A színpadon hallhattuk a ByTheWay együttest, a Tóth Aladár Zeneiskola növendékeit, Balogh Zsuzsanna operaénekest, a Brezy Quartettet, Kozma Orsit és láthattunk két divatbemutatót is, az egyiket a WWM Stúdiótól barokk stílusban, a másikat a Réthy Fashion Farmertől, ahol megtudhattuk, hogyan dobhatjuk fel rég megunt farmer ruháinkat. Izgalmas perceket okozott az Anima Prizma csapata is, akik tűzzsonglőr show-val kápráztatták el a nagyérdeműt.

                _MG_0951  _MG_0687  _MG_0854  _MG_0978  _MG_1034

A kis színpadon fellépett a Simon Templar zenekar, a Budapest Show Kórus, a Radikális Együttes és az Indigo Együttes.

                                                                        _MG_0780   budapestshowkorus

Köszönjük, hogy idén is velünk tartottak!

További képek