facebook share

bbbaug

Noha a galériák többsége elment nyári szünetre, így is remek programokkal várja Önt is a Bartók Béla Boulevard. (fenti kép a Bartók Béla Boulevard weboldaláról származik)

 

Kertmozi

Használja ki a nyarat, augusztusban még kertmozizhat egy jót nálunk!

Hétfőnként felnőtteknek, keddenként gyerekeknek szóló filmeket vetítünk a Tranzitban. A részletes filmlistát és a vetítések időpontjait ITT TALÁLJA.

 

Programok

Augusztus 5-én töltsön egy estébe nyúló délutánt családostól a Kuflikkal a Gellért téri Pagonyban>>> Részletek Augusztus 9-én a Palackban megtudhatja, mit rejtenek a titkos nevek a boros üvegeken. >>> Részletek Augusztus 12-én eco print növényi festés workshopra várják a Fiókban>>> Részletek Augusztus 18-án “LÉNYEK” címmel nyílik kiállítása Magyari Balázsnak a K.A.S. Galériában>>> Részletek

 

Szabihíd újra

Még 2 hétvégén zárva lesz a Szabadság híd! Ráadásul a következő épp most lesz.

A Főváros egy kuponfüzettel is készült a lezárt hidas eseményekre (először június 24-én találkozhattál a füzettel), amivel több kedvezményhez is hozzájuthat a Bartók Béla Boulevard különböző helyein, valamint az együttműködő partnereinknél (Gepida Factory Store, Placc Café, Monarchy Étterem és Kávézó).

Az alábbi napokon élvezheti még a lezárt hidat:

  • augusztus 5. és 6., 12. és 13.

Keresse a Szabihidas kuponfüzetet az akcióban részt vevő helyeken, és használja fel a kedvezményeket a Bartók Béla Boulevard-on az alábbi üzletekben!

PupiCake, Pagony a Gellért térnél, Placc Café, Fiók, DIFIORI Virágszalon, Café Créme Gottier, Moha Café, Hadik, Szatyor, Gross Arnold Galéria Kávézó, Kelet Kávézó és Galéria, La Nube, Monarchy Étterem és Kávézó, Tranzit, MagNet Bank & Farmbistro, Gepida Factory Store, Kiss Áron Magyar Játék Társaság

Arnoldo

Júliusban zárva volt, hogy augusztustól megszépülve várhassa Önt a Gross Arnold Galéria Kávézó.

BBB Eleven Ősz

És ne feledje, szeptember 22-24-én újra ELEVEN Ősz!
A vendég Finnország lesz.
Nézze meg itt a Finn Nagykövetség beharangozó videóját!

További részletek a BBB weboldalán és facebook oldalán!