facebook share

Lassuljon le és töltődjön fel Budapest kulturális bevásárló utcáiban!

Az idei advent különleges élményeket kínál a belvárosban. Budapest bevásárló és tematikus utcái közül három, az Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Ráday Soho (Ráday utca) és a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út) visszatér az ünnep alapértékeihez. A lázas vásárlás helyett arra csábítanak, lassuljunk le, találjunk vissza önmagunkhoz és töltődjünk fel kultúrával, valódi élményekkel. Az utcák egyedi miliője az otthonos hangulatukkal felébresztik bennünk a várva várt ünnepi hangulatot.

Látogasson el ezekbe a patinás utcákba, élje át az advent igazi hagyományait és készüljön meghitten az ünnepekre! Sétáljon békésen egy nyugodt, kellemes környezetben, találkozzon és beszélgessen érdekes emberekkel, tapasztalja meg a művészetek sokszínűségét, térjen be galériákba és pihenjen meg a kávézókban.

Ráadásul eközben a vásárlásról sem kell lemondania, csak éppen az őrült rohanás és a hatalmas tömeg nélkül szerezheti be a karácsonyi ajándékokat. Ajándékozza meg magát idén egy különleges adventi élménnyel, és látogasson el az ünnepi időszakban a bevásárló és tematikus utcákba!

December 8-án egy igazi adventi programkavalkáddal készülünk.

Az eseményről bővebben a www.facebook.com/bumhu oldalon tájékozódhat.