Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

VITRIN // Defo Design Galéria

Ahogy az emberek életmódjai alakulnak, úgy idomulnak hozzájuk az őket körülvevő terek. Az elmúlt évek változásai alapjaiban formálták át a képünket arról, hogy mit jelent egy modern iroda, közösségi tér vagy otthon. Ezeknek az újgenerációs tereknek a berendezését tűzte ki célul egy budapesti concept store, a VITRIN.

Ez a fajta gondolkodásmód volt meghatározó a Solinfo új üzletének tervezésekor. A kereskedelmi háttér adott volt, már csak a kreatív rendszerező szemlélet, és egy igazán jó helyszín kellett. Az alapítók, Orbán Zoltán és Szetei Krisztián szakmai kapcsolata Fónagy Dóra építész/designerrel, a defo labor alapítójával felszínre hozta közös ambíciójukat egy olyan új kereskedelmi modell felállítására, ami a legfrissebb trendek és tendenciák mentén képes kiszolgálni a fogyasztói igényeket. Egy olyan üzlet gondolata fogalmazódótt meg, ami tervezői és a kereskedői szemlélet mentén rendszerezi a leginnovatívabb gyártók megoldásait.

Így született a VITRIN, aminek szíve egy speciális, kontinenseken átívelő design szék szelekció. A home office széktől a terebélyes lounge székeken át a moduláris padokig mindenféle ülőbútor megtalálható a Bartók Béla úti üzletben, olyan nagymúltú design brandektől, mint az ikonikus Cappellini, a játékos Magis vagy a karakteres dán HAY. A design világ titánjain túl az újhullám is képviselteti magát, például az északi modernizmust újraértelmező svéd Menu, a kézműves famegmunkálást új szintre emelő olasz Mattiazzi és a formabontó spanyol Viccarbe révén. A kiemelkedő szelekció kiemelkedő szakértelemmel is párosul, hiszen a VITRIN csapat sokéves design és kereskedelmi tapasztalatából adódóan jól ismeri a belsőépítészeti projektek igényeit, és segítséget nyújt a tervezés minden fázisában.

A showroomba kiállított bútorokra 5% kedvezmény!

Kisfilm #HelloBBB: https://www.facebook.com/defoLABOR/videos/262136138238743/

1111 Budapest, Bartók Béla út 20.
+36 70 3166329

http://vitrinbp.hu/
H-P- 9.00-18.00
VITRIN // Defo Design Galéria