Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Pappné Mika Edit EV

Újbudán élek és dolgozom. Az elmúlt években a szemem előtt alakult ki egy kulturális városrész a Bartók Béla úton, mely színes, hangulatos és egyedülálló.  Az itt működő galériák, kávézók, kulturális ötletekben gazdag éttermek egyesületben fogtak össze, hogy  közösen és kiegészítve egymás lehetőségeit, új színt adjanak rendezvényeknek,  hálózatok alapján működtetett eseményeknek.

Vallom, hogy a BBB egy sokszínű hely, melyben nekem is van tennivalóm.  Szeretném, ha mindenki megismerné kialakulását, fejlődését. Aki itt lakik legyen tudatos lokálpatrióta, aki pedig idelátogat, ismerje meg a hőforrások, a környék irodalmi, képzőművészeti és műszaki alkotásainak, a szecessziós épületek és a hangulatos mellékutcák történetét.

„Bartók Anno” - városi séta a Gellérthegytől a Móricz Zsigmond Körtérig

1111 Budapest, Bartók Béla út 46.
+36 30 655 3020

Pappné Mika Edit EV