Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Palmetta Design és Textilművészeti Galéria - újra nyitva

A Palmetta Design és Textilművészeti Galéria a Szentendrén immár 15 éve működő Palmetta Design Galéria új, budapesti üzlete. Regős Anna Ferenczy Noémi díjas textilművész és Regős István Munkácsy díjas festőművész 1998-ban alapították

első galériájukat. A kínálatban a legnevesebb európai designcégek világszerte ismert tárgyain kívül magyar formatervezők egyedi és kisszériás termékei kapnak helyet, izgalmas betekintést nyújtva korunk terítés- és tárgykultúrájába. Ezekben a tárgyakban a legmagasabb szinten ötvöződik a funkció, a kreativitás, a minőség és az elegancia. Az alapítók számára első perctől kezdve fontos volt, hogy a nagy design cégek termékei mellett helyzetbe kerüljenek a hazai ékszer-és tárgytervezés jeles képviselői is. Kortárs műtárgyak, étkészletek, evőeszközök, textilek, ékszerek, design játékok és órák széles választékát kínálják az érdeklődőknek, lakberendezőknek.

A budapesti Palmetta rendszeres kiállításokkal várja a látogatókat, amelyeken a hazai textilművészet és formatervezés területén alkotók munkáival találkozhatnak.

A Palmetta Design és textilművészeti Galéria a Bartók Béla úton és a XI. kerületben lakóknak a vásárláson túl kulturális élményt is nyújt, ahova betérhetnek, hogy szép tárgyakban, textilekben gyönyörködjenek, és egy-egy kiállításunk élményével feltöltődve folytassák útjukat.

Mindkét galéria fontos célpontja lehet a különlegességek kedvelőinek. Galériánk a reprezentációs cégajándékok, magas minőséget képviselő egyedi nászajándékok, nívós lakberendezési tárgyak legfontosabb lelőhelye.

Facebook: https://hu-hu.facebook.com/PalmettaDesignGaleria

https://www.facebook.com/palmettadesignbudapest/posts/2999154190165796

1111 Bp. Bartók Béla út 30.
+3630 296 6254

http://www.palmettadesign.hu
H-P: 11-19, SZO: 11-14 óra
Palmetta Design és Textilművészeti Galéria - újra nyitva