Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kredenc Műterem - művészeti galéria

A Kredenc műterem egy közösségi ötvös műhely, ahol amatőrök és profik egymást inspirálva alkothatnak. Változatos, főként az ötvösséghez kapcsolódó workshopjaink és hosszabb távú kurzusaink egyaránt szólnak azoknak, akik hobbiként készítik az ékszereket, de azoknak is, akik esetleg komolyabban gondolják, művészeti iskolába készülnek, vagy később szakképesítést szeretnének szerezni.

A közösségi műhely ötlete azon alapul, hogy kiszabadítsa az ötvösöket a magányos brettasztal mögül, közös kísérletezésre, együtt alkotásra is lehetőséget adjon. Nem csak a sokszor zajos, koszos és drága szerszámokat osztjuk meg egymással, hanem ötleteinket, kérdéseinket is, amik által együtt fejlődünk.

Az egy alkalmas workshopokon mindenki egy izgalmas, személyre szabott ékszert készíthet, belekóstolhat sokfajta technikába, megismerkedhet a műhely adta lehetőségekkel. A négy hónapos kurzusainkon az ötvösség alapjait a legegyszerűbb technikáktól kezdjük, míg eljutunk az összetettebb tárgyakig, forrasztásig, kőfoglalásig is. A haladó csoportokban teret engedünk a kortárs technikáknak, alternatív anyagoknak, míg pro kurzusainkon egy-egy különleges, hagyományos technikával foglalkozunk, mint a tűzzománc, mokume vagy faékszerek.

Nemrég debütáltak a Kredenc saját termékei, melyek főleg betonból készült tárgyak, melyek érzéknyek, őszinték és ugyanakkor játékosak is, közel hozzák a beton érzelmes oldalát.
Facebook oldalunk alatti online boltunkban mindig megtalálhatóak az aktuális darabok, illetve az események között a workshopok is.

Bejárat Mészöly utcából!

 

Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/kredencmuterem

Instagram oldaluk: https://www.instagram.com/kredencmuterem/

1114 Budapest, Bartók Béla út 21.
+36 20 560 1361

http://kredencmuterem.hu/
Kredenc Műterem - művészeti galéria