Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

K.A.S. Galéria

A K. A. S. - Kortárs Alkotók Stúdiója már az 1991-es létrejöttekor, a rendszerváltás pillanatában, az állami mecenatúra és az önmagát menedzselni nem tudó művészek közötti űrt kívánta kitölteni. A galéria koncepciójában a felfedezés és a „kiváló” bemutatása egyaránt szerepel, így követve a legújabb irányzatokat, a kortárs művészeti élet élvonalát képviselve.
A K. A. S. Galéria 2014-ben, két év kihagyás után új helyen, Újbuda Kulturális Főutcáján a Bartók Béla út 9. szám alatt nyitott új kiállítóteret. Az új koncepció a régi szellemiség megőrzésével a 2014-es Munkácsy-díjas képzőművészeket kívánja felkérni bemutatkozásra. A művészeti élet, a közélet, a hétköznapi emberek nincsenek tisztában a díj mögött álló életművekkel, azzal a magas szintű teljesítménnyel, amire az alkotók a díjakat kapták.
B a b i n s z k y C s i l l a Visszafordítható folyamatok kiállítása egyfajta „látkép”, bemutatkozás. A cím az egyik új műre reflektál, jelentését kitágítja. A „re- recycling” a kiállítás vezérfonalának tekinthető.
Babinszky olyan műveket válogatott, amelyek megközelíthetőek ugyanazon logikai láncon.
A Csendélet-életek sorozat „HI-FI”-je 2003, a „Szeretlek” 2011-es, a „Kirakom a görcseimet szépen sorban” és a „Neked Brand kell” 2013-ban készült, és a két új mű „Egy szem rízs”, „Nem egy szem rízs”, „Életmentő élelem” és a „Re-Recycling” 2015-ös művek.
„Minden mű „körbejár” valamilyen módon, az a gondolati lánc, amit felvet, visszatér, visszatérhet önmagához, önmagába.
…Ezt az oda-vissza fordítható folyamatot az új mű szinte tökéletesen példázza…” – írja munkáiról a művész.

1111 Budapest, Bartók Béla út 9.
+36 30 906 1764
https://www.facebook.com/kasgaleria/
K.A.S. Galéria