Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Horváth Lóczi Judit EV

Saját művészetem építése mellett fontos számomra, hogy más arra érdemes, aktív és együttműködő művészek bemutatkozását is segítsem. Erre tökéletes helyszín a BBB szellemi és fizikai tere.

Ezzel mindenki nyer: a művészek izgalmas megjelenési lehetőségeket kapnak, a BBB sajátosságává vált kulturális vonalat erősítjük, és én -a többi itt élő polgárral együtt- egy olyan gyalogos távolságra lévő környezetet kapok, amelyben a jó gasztronómiai élmények mellett helye van a képzőművészetnek, a színháznak, az irodalomnak és a zenének is.

Feladatomnak érzem, hogy a BBB-n belül ennek a komplexitásnak a fenntartásáért dolgozzak, és a Bartók Béla út egy olyan terület-felület legyen, ahol művészként, kreatív gondolkodóként jó élni.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/judit.horvath.loczi

 

1118 Budapest, Számadó u. 19/4.
+36 30 297 2177

https://www.horvathjudit.com/
Horváth Lóczi Judit EV