Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Gross Arnold Műterem Galéria Kávéház - ideiglenesen bezárt - házhozszállítás van

Gyere el a 11. kerület szívébe, és lépj be Gross Arnold varázslatos világába!

Gross Arnold (1929–) grafikusművész, a rézkarc műfajának megújítója, egyik legismertebb és legnépszerűbb képzőművésze hazánknak, meghatározó egyénisége a magyar XX. század képzőművészetének, vizuális kultúrájának. Rajzain, színes rézkarcain generációk nőttek fel…

Gazdag, színes életműve és az egyedi világú gyűjteményei bemutatásának helyszínéül szolgáló kis műterem családi vállalkozásként indul hamarosan, a művésszel együttműködésben, fia, Gross András, a Medence Csoport tagjának vezetésével.

Célunk egy különleges művész szellemiségének komplex bemutatása. Galériánkban nemcsak az alkotó munkáit és gyűjteményeit lehet megtekinteni, de grafikai műhely kialakításán is fáradozunk, ahol a közönség megismerkedhet a rézkarckészítés technikáival, szakmai bemutatók, workshopok keretében. Kiállítjuk Gross Arnold különleges művészeti albumokból álló magánkönyvtárát, és egy kortárs grafikusok műveiből álló rövid kiállítást is, hogy minél szélesebb kontextusban mutathassunk be egy nagyszerű alkotót.

Reméljük, hogy tevékenységünk által a Bartók Béla kulturális városkép gazdagabb lehet és sikerül mind a kerületben lakók, mind a hozzánk látogatók számára jó példát állítanunk Gross Arnold munkássága által.

https://www.facebook.com/GrossArnoldGaleria/posts/2562042990562649

1111 Budapest, Bartók Béla út 46.
+36 70 338 7001

http://www.facebook.com/GrossArnoldGaleria
K-Szo 10.00-21.00
Gross Arnold Műterem Galéria Kávéház - ideiglenesen bezárt - házhozszállítás van