Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Godot Galéria - előre egyeztetett időpontban látogatható

A Godot Galériát 14 évvel ezelőtt azzal a céllal hoztuk létre, hogy művészeink számára magabiztos, inspiráló és barátságos közeget teremtsünk. Úgy érezzük, hogy a KULT11 Egyesület által korábbi céljaink széleskörű párbeszéd részévé válhatnak és kiléphetnek a galéria falai közül.
Az elmúlt időszak során olyan szemléletet alakítottunk ki, amely nem pusztán az esztétikai értékek szerinti tájékozódáson alapul, hanem azon túlmutató gondolati értéket is közvetít. Nem tettük le a voksunkat egyetlen irányzat, iskola vagy műfaj mellett sem, inkább az egyéni hangvételű alkotókat kerestük. A Godot-hoz kapcsolódó művészeket összeköti progresszív, állandóan megújuló, kereső szemléletük és a kifejezési vágy, amely mindig más és más formában ölt testet. A galéria működése során arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy nem rövid életű, gyorsan fel- és letűnő csillagok mutatkoztak meg, hanem – az elismert művészek mellett – fiatal és hosszútávon is ígéretesnek bizonyuló tehetségeket fedeztünk fel. Különleges hangsúlyt fordítottunk arra, hogy együttműködéseink hosszú távúak legyenek, hiszen csak így lehet hozzájárulni egy-egy karrier építéséhez.
A galéria megalakulása egybeesett azzal az időszakkal, amikor a jelentősebb kortárs magángyűjtemények virágzásnak indultak. Ezek a gyűjtemények a Godot szakmai tanácsadásával, segítségével tudtak igazán kiteljesedni. Szlogenünk a mai napig helytálló: „Az alkotó szabadsága, a gyűjtő szenvedélye.”

Facebook: www.facebook.com/GodotGallery
 

https://www.facebook.com/GodotGallery/posts/3074222542590589

1114 Bp. Bartók Béla út 11.
+3670 381 6775

http://www.godot.hu
kedd-péntek: 9.00- 14.00, szombat: 10.00-13.00
Godot Galéria - előre egyeztetett időpontban látogatható