Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Faur Zsófi Galéria - ideiglenesen bezárt

Galériánk több mint egy évtizedes pesti, Ráday utcai működést követően kapott meghívást Buda újonnan kialakuló városközpontjába. Az azóta eltelt idő során sikerrel illeszkedtünk be a Bartók Béla út lakói, kulturális közterei közé és az ezeket egybekovácsoló, belőlük fakadó atmoszférába, amelynek fölépítése és megmutatása a KUL11 Egyesület tevékenységében is megfogalmazódik.

Elsődleges célunk a hazai kortárs művészet népszerűsítése és beépítése a nemzetközi művészeti szcénába, amelyet a külföldi vásárokon történő mind aktívabb jelenléttel és a külföldi galériákkal való partnerkapcsolatok kiépítésével kívánunk elérni. 2010 óta kiállítási programjainkban kiemelt hangsúllyal szerepel a kortárs magyar fotóművészet, melyet elkötelezetten képviselünk a határon túl is. Ezzel szoros összefüggésben a közép-kelet-európai régió kortárs művészeti szcénájában egyedülálló nyomdaipari és kiadói hátterére támaszkodva a kortárs művészettörténet-írás legújabb eredményeit, több nyelven megjelenő monográfiákat, szakirodalmi kiadványokat is gondozunk.

Örömmel teszünk eleget a Bartók Béla út újragondolása nyújtotta kihívásoknak, hiszen a nálunk kiállított műalkotásokat is közérthetőbbé teszi, ha bemutatkozásuk helyszíne nem a galéria küszöbén belül kezdődik, hanem olyan nyüzsgő szellemi kultúrtérbe illeszkedik, amely önmagában alkalmas arra, hogy megfelelő kontextust teremtsen a hazai kortárs művészet számára.

Facebook: www.facebook.com/pages/Faur-Zsófi-Ráday-Galéria

https://www.facebook.com/FaurZsofiGallery/posts/3186841284684188

1114 Budapest, Bartók Béla út 25.
+36 1 209 36 35
+36 20 212 92 29

http://www.raday-galeria.hu
H-P 12:00-18:00, Szo 10:00-13:00
Faur Zsófi Galéria - ideiglenesen bezárt