Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

DiVino Bartók

DiVino életérzés immár Budán, a Bartók Béla úton is.

Legyen szó baráti találkozóról, első (vagy sokadik) randiról, üzleti megbeszélésről vagy akár egy szülinap méltó megünnepléséről, nálunk mindehhez nem csak a tökéletes helyszínt, de az alkalomhoz leginkább illő magyar bort is megtalálod.

A 22 hazai borvidék minőségi kínálata minden hangulatra és eseményre megfelelő társaságot biztosít. Nézz be hozzánk és válassz, több mint 70 féle borunk közül akár pohárral is. A finom falatok sem maradhatnak el a borok mellől, állandó kínálatunk mellett napi menü délben és este is.

Sőt hetente új menüvel várunk, így ha munka közben megéhezel ugorj be hozzánk ebédelni, biztos találsz kedvedre valót.

1111 Budapest, Bartók Béla út 32.
+36 20 510 6497

https://www.facebook.com/divinobartok
H-V 16.00-0.00
DiVino Bartók