Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

BBB KultPont

Miközben a non-profit kiállítóhelyek száma egyre csökken, a KultPont és KözösségiTér folytatja a Bartók Béla Boulevard-on a művészetek népszerűsítését. A közösségi tér, amelynek terveit a Defo Labornak köszönhetjük, izgalmas találkozók, beszélgetések helyszíne! A professzionális kiállítási technikával felszerelt helyen elsősorban a fiatal, tehetséges képzőművészek számára szeretnénk bemutatkozási lehetőséget adni, örömmel fogadjuk be Egyesületünk tagjainak programjait, kiállításait, hogy pártfogolt művészeiket a széles közönség is megismerhesse. Ezen túl alkalmasak tereink workshopok, szakmai beszélgetések és vetítések megtartására.

Innovatív, kulturális és egyben lüktető városi közeg Buda egyetlen kulturális Főutcáján!

Miért jó KultPont és KözösségiTér?

Ha szükséged van egy helyre Újbuda frekventált helyén!

Ha szükséged van egy helyre, ami könnyen megközelíthető, mert jó a közlekedés.

Ha szükséged van egy helyre, ami fényes, világos és utcai bejárattal rendelkezik.

Ha szükséged van egy helyre, ahol gyermekek és felnőttek számára tarthatsz foglalkozásokat.

Ha szükséged van egy helyre, aminek közelében könnyen megoldható az étkezés, a fagylaltozás és a szabad levegő.

Ha szükséged van egy helyre, ami az igényeidnek megfelelően alakítható.

Ha szükséged van egy helyre, ami a te időigényedhez igazodik.

Ha szükséged van egy ilyen helyre, keresd a BBB Office-t! - office.bb.boulevard@gmail.com

 

FUNKCIÓK

Kiállítás, galéria:

Elsősorban fiatal, a kerület iránt érdeklődő művészek kiállításait várjuk. Célunk, hogy felkaroljuk az induló művészeket, így elősegítve bemutatkozásukat a nagyközönség számára.

A kiállítótéren keresztül és az abban zajló programokkal a látogatók betekintést nyernek a Bartók Béla Boulevard életébe és hangulatába. A kiállítótérben hetente, illetve kéthetente újabb és újabb kiállítások várják a művészetek iránt érdeklődőket.

Iroda, tárgyaló, workshop:

A kiállítási tér irodaként és tárgyalóként is funkciónál, tökéletes választás műhelymunkák megvalósítására. A kiállítótér befogadó képessége legfeljebb 50 fő.

1111 Budapest, Bartók Béla út 46.

https://www.facebook.com/BBBKultPont
BBB KultPont