Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Virág Judit Galéria

A Virág Judit Galéria és Aukciós ház fő profilja a XIX. és XX. századi kvalitásos magyar festmények és szecessziós Zsolnay kerámiák forgalmazása, bemutatása.

A galéria a magyarországi aukciós piac egyik vezető szereplője. Az aukciósházat 1997 májusában alapította két tulajdonosa, dr. Virág Judit művészettörténész és Törő István üzletember.

A magyar műkereskedelem központjában, a budapesti Falk Miksa utca 30. szám alatt található reprezentatív 450 négyzetméteres, háromszintes helyiség a város egyik legszebb kiállító helye.

A galéria - a magyar árverezés történetében mérföldkőnek tekinthető - első aukcióját 1998 őszén rendezte, mellyel berobbant a magyar és közép-európai műkereskedelembe.

AUKCIÓK

A Galéria évente három aukciót rendez a klasszikus magyar festészet kiemelkedő darabjaiból, valamint Zsolnay kerámiákból. A korlátozott tételszám és a szigorú válogatás biztosítja a színvonalas anyagot és a pergő ritmusú árveréseket, amelyeken már számos, minden várakozást felülmúló leütési rekord született. Mindez a Galéria stabilan magas színvonalú kínálatának köszönhető, valamint annak a bizalmi tőkének, amelyet a tulajdonosok a Galéria 1997. évi alapítása óta megszereztek. Mivel az utóbbi években számos, jelentős magyar festményekből álló gyűjtemény jött létre szerte a világon, a magyar gyűjtőkön kívül számos nyugat-európai és tengeren túli gyűjtő vesz részt az aukciókon személyesen, telefonos liciten keresztül vagy vételi megbízással.

PRIVÁT ELADÁS

A cég exkluzív különtermében az aukciós tevékenység mellett egész évben kiemelkedő festmények és Zsolnay kerámiák közvetlen vételi lehetőségét kínálja ügyfeleinek. A galéria adatbázisa a magyar magángyűjteményekben lévő festményekről egyedülállóan gazdag, így fel tudja kutatni azokat a darabokat is, melyeket a gyűjtők az aukciókon esetleg nem tudtak megvásárolni.

KIÁLLÍTÁSOK

A galéria reprezentatív kiállítótermeiben tematikus, exkluzív kiállítások várják a látogatókat, gyűjtőket. A Galéria feladatának tekinti a hiánypótló monográfiák és kiadványok megjelentetését, valamint részt vállal hasonló kiadványok létrehozásában és szponzorálásában. A galéria és a magángyűjtők kapcsolata kiváló, adatbázisa egyedülálló, ezért jelentős kiállítások vagy kiadványok nem jöhetnek létre a cég segítsége nélkül. A Virág Judit Galéria és Aukciós ház egyre nagyobb teret szentel a kortárs festészet bemutatásának. A 2001-ben alapított Kortárs Galériában egyéni és csoportos kiállításokon mutatja be az alkotókat és műveiket az 1960-as évektől napjainkig.

Aukciók online - információ FB oldalon!

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.
+36 1 312-2071
+36 1 269-4681

http://www.viragjuditgaleria.hu
H-P 10.00-18.00, Szo 10.00-13.00
Virág Judit Galéria