Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

T&P Antikvitás

Az ART 001 Galéria családi hagyomány folytatásaként jött létre, a tulajdonos Kirbszl Mónika és az ezüst szakértőnk Tóth Róbert, már majdnem 30 éve ismert és elismert régiségkereskedők és a gyűjtők körében nagy bizalommal bíró szakértők. 

A galéria a műkereskedelem majdnem minden műfajával foglalkozik, de a kínálat a ritka szép antik ezüsttárgyakon alapszik, valamint a különleges porcelán és nemes fémek-kövek gyűjteményén. Zsolnay vagy a meisseni porcelán legszebb, legértékesebb tárgyait, különleges sétabotokat, ritka zseb-vagy utazóórákat, gazdagon faragott tajtékpipákat vásárolhat itt.

A galéria festményekben is bővelkedik. Ismert magyar, egy-egy külföldi művész kiváló alkotásai között válogathat.

A  Galéria sikerét szakembereink, művészettörténészünk és a műtárgybecsüsök  felkészültsége, hozzáértő, megbízható munkája szavatolja.

 

A művek eredetiségéért erkölcsi és anyagi garanciát vállalunk.

 

Pethő Galéria

Volt egyszer egy fiú és egy lány, akiket nagyon fiatalon megérintett az antik festmények és tárgyak világa.

29 évvel ezelőtt arra a következtetésre jutottak, hogy ezt a „szerelmet” ezentúl, kicsi családi vállalkozásként kamatoztatják. (1989-et írtunk anno.)

A világ azóta nagyot változott ők mégis azt vallják, a vonzódásuk visszavonhatatlanul megmaradt.

Vásárlóik igényeit, kívánságait egyre bővülő kínálatukkal szeretnék megőrizni, és újabb rétegeket megnyerni.

Nagyon fontosnak tartják a személyes kontaktus kialakítását, mert az első benyomás mind az embereknél, a tárgyaknál és festményeknél is meghatározó szerepet jelent.

Üzleti kínálatukban   találkozhatunk festményekkel európai művészektől a 19. század elejétől kezdve a 20. század közepéig, műtárgyakkal – azon belül- ezüst, bronz elefántcsont tárgyakkal (az utóbbi származási igazolással ellátva), neves üvegekkel, porcelánokkal, sétapálcákkal, kandalló és egyéb órával, értékes tárggyal, amelyek nem csak letűnt korok világát idézik, a mai enteriőrökben is kiválóan megtalálják helyüket.

Festményeik letisztítva- bekeretezve, a tárgyak szintén tisztítva-felújítva kerülnek az üzletbe betérő vásárlóik elé. Az üzletben készpénzes és bankkártyás fizetés lehetséges, de az átutalás lehetőségét sem vetik el.

 

Szeretettel várják Önöket.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 24-26.
+36 30 461 5365
+36 30 221 0800http://pethogaleria.hu/
T&P Antikvitás