Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Pintér Galéria

Az üzlet Budapest belvárosában, a galériás negyedben, a Parlamenttől néhány lépésre található. Az épület 1907-ben épült, rendkívül gazdag díszkapuja, gyönyörű lépcsőháza, és fantasztikus pincerendszere sok világhírű filmben tűnik fel. Látványos terei nagyon jó hátteréül szolgálnak az antik és kortárs műtárgyaknak, festményeknek, bútoroknak.

A galéria "horizontálisan és vertikálisan" is több részre oszlik, három szinten, 32 teremben mutatjuk be kínálatunkat a kis vitrintárgyaktól az óriási kastélyberendezésekig, szőnyegtől a csillárig, a reneszánsztól napjainkig. Számosan azért választanak bennünket, hogy nívós, antik bútorokkal rendezzék be reprezentatív tárgyalójukat, dolgozószobájukat, otthonukat, üzlethelyiségüket, de sok olyan apró, de becses ajándéktárgy is gazdára talál nálunk, mint egy-egy arany vagy ezüst nyaklánc, karkötő, cigarettatárca vagy zsebóra. Kínálatunkról könnyen tájékozódhat a bal oldali menüben.

A hely – nagysága és inspiráló terei miatt – időről-időre kulturális rendezvényeknek is helyet ad, így előadások, vetítések, sajtótájékoztatók és társasági események színteréül is szolgál. Zenei programjaink egyre több látogatót vonzanak, kínálatunkban klasszikus- és jazz-koncertek, világzenei előadások szerepelnek.

Galériánk az antik tárgykultúra értékesítése és aukcionálása mellett kortárs művészettel is foglalkozik. 2000-ben megalapítottuk a Pintér Sonja Kortárs Galériát, mely ez idő alatt számos kiállítást rendezett hazai és európai művészeknek.

Rendkívüli terek - rendkívüli árukínálat - rendkívüli események... kérjük győződjenek meg ezekről Önök is személyesen, vagy vegyenek részt egy virtuális sétán a 3D mezőben!
Szeretettel várjuk Önöket:

Pintér Péter és Sonja, valamint a Galéria munkatársai

Aktuális aukciók a pinteraukcio.hu oldalon!

https://www.facebook.com/pinteraukcio1/posts/3816845644994716

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
+36303310600

http://www.pinterantik.hu
H-P 10:00-15:00
Pintér Galéria