Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Násfa Antik Galéria

Herth Edit vagyok, a Násfa Antik Galéria tulajdonosa, történelem és közművelődés szakos tanárból lettem műtárgybecsüs és régiségkereskedő. Már több, mint 15 éve foglalkozom antik és régi tárgyakkal, festményekkel, grafikákkal, szobrokkal és bútorokkal. Kedvenc korszakom és mániám a XX.század első felének képző- és iparművészete, különös tekintettel a magyar alkotókra és alkotásokra, ez határozza meg az antik galéria arculatát is. Gyönyörű szecessziós tárgyak, art deco alkotások, szellemes Bauhaus-megoldások láthatók a galéria kínálatában, s emellett az üzlet kiemelkedő profilja a XX. századi magyar szobrászat és kisplasztika, melyekből bőséges és színvonalas a kínálatunk. A galéria élő kapcsolatot tart és szorosan együttműködik számos gyűjtővel, kereskedővel, művészettörténészekkel, restaurátorokkal, akik segítik a színvonalas szakmai munkát, hogy napról napra újabb és újabb kincsekkel lephessük meg az érdeklődő látogatókat, a gyűjtőket és vevőinket.

A galériában évről évre néhány kiállítást is szervezünk, elsősorban olyan XX. századi magyar - időnként kortárs - művészek alkotásaiból, akikről úgy gondoljuk,hogy értékteremtő munkáik hídként ívelnek múlt és jelen között, s ezek egyben a jövő antik kereskedéseinek és galériáinak is becses műtárgyai lesznek.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 22.
+36 1 312 0264
+36 20 9 566 884

http://www.antique-city.hu
H-P 10.00-18.00, Szo 10.00-15.00
Násfa Antik Galéria