Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

KORART -Modern és Antik Művészeti Galéria

Igazodunk a környék megszokott atmoszférájához és bájához, de szeretnénk valami újat és valami mást is mutatni. Azoknak is, akik csak nézelődnének és azoknak is, akik valami különlegeset vásárolnának lakásukba.

“A KOR a kortalanságot jelképezi, azaz a múltat, a jelent és jővőt, az ART pedig mindez művészetét. Ezen gondolat mentén kerülnek a lakberendezési és művészeti tárgyak a KORARTba. Hitvallásunk megmutatni, hogy a XXI. századi enteriőrben megférnek a régmúlt, a múlt és a jelen tárgyai is.”

Ezt a nyitottságot teremtjük meg itt, mert nagyon igaz az a mondás, hogy nincs szomorúbb, mint az éppen letűnt divat. Viszont, ha a múlt legjobbjaiból válogatunk és modernnel vegyítjük, kellemes lesz ez az eklektika. Ezért is láthatják a cégérünkbe fenn a falon, hogy Modern és Antik művészet.

Ezen eklektika mentén folyamatosan fogjuk frissíteni a kiállított tárgyainkat, illetve a jövőben is erre fogunk mindig törekedni.

Várunk Benneteket szeretettel!

1055 Budapest, Balaton u. 4.
+36 30 705 0505
https://www.facebook.com/korartgaleria/
KORART -Modern és Antik Művészeti Galéria