Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kieselbach Galéria

A galéria munkatársai mindig örömmel állnak rendelkezésére abban, hogy kedvére válogathasson az üzlet aktuális kínálatából és abban is igyekeznek segítséget nyújtani, hogy felkutassák és bekérjék az Ön által keresett alkotásokat.

Online azonnal megvásárolható alkotások

Honlapunk egyik új szolgáltatásaként a főoldalon megjelenő ablakban galériánk aktuális – online elérhető és lefoglalható kínálata jelenik meg. Reméljük, hogy ez az új, szinte adatbázis nagyságú kínálat meggyőzi Önöket arról, hogy érdemes végignézni az itt bemutatott tárgyakat. A honlapunkon kiválasztott műtárgyak megvásárlásról és ennek feltételeiről az ott megtalálható linkek alatt olvashat.

Galériánkban lehetősége van festményeinek bizományos értékesítésére, melynek feltételeit a bizományos szerződés rögzíti. A sikeres értékesítést követően a galéria a szerződésben rögzített összeget fizeti ki az eladónak.

KIESELBACH TAMÁS

Kieselbach Tamás közel húsz esztendeje a magyar műtárgypiac egyik legjelentősebb, legmeghatározóbb szereplője.

A nyolcvanas évektől kezdve foglalkozik műkereskedelemmel, s miközben művészettörténészi és művészeti manageri diplomát is szerzett, alig egy évtized alatt felépítette és könyvekben publikálta a korszak legjelentősebb magyar magángyűjteményét. Negyven festmény- és három fotóaukció megrendezése mellett megszerkesztette és kiadta a magyar festészet történetét tárgyaló, valaha volt legjelentősebb összefoglaló könyvet, valamint nevéhez fűződik közel két tucat egyéb művészeti tárgyú kötet megjelentetése is. Minden kétséget kizáróan kijelenthető, hogy az elmúlt három évtized során ő látta és tanulmányozta a legtöbb magyar festményt: a műtárgyakkal folytatott mindennapos diskurzus, az eredetiségről és művészi értékről való folyamatos döntési kényszer révén senki máséhoz nem hasonlítható tudásanyagot sajátított el, melyet páratlan eredményességgel hasznosít a magyar és külföldi festmények attribuálásakor és kvalitásuk meghatározásában. A magyar festészet területén rendszeresen kéri ki véleményét szinte valamennyi jelentős nemzetközi műkereskedő és aukciósház.

Facebook oldaluk ITT érhető el!

1055 Budapest, Szent István körút 5.
+36 1 269-3148

http://www.kieselbach.hu
hétfőtől péntekig 10-18
Kieselbach Galéria