Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Darius Antiques

A 40 éves szakmai múltra visszatekintő Dárius Régiségkereskedő kft.-t műgyűjtő családtagok alapították 1989-ben. A budapesti galériában 200 m2-en XVIII-XIX. századi bútorok, valamint szőnyegek, iparművészeti tárgyak és XVIII-XX. századi festmények találhatóak.

1989 óta célunk, hogy az otthonosan berendezett üzletünkbe látogatók kellemes és hasznos időt töltsenek.

Cégünk működését az elmúlt negyed évszázadban azonban nem csak a műtárgykereskedelem, hanem a magyar múzeológiában történő aktív részvétel is jellemezte, hiszen mind szakmai ismereteinkkel, mind tárgyainkkal részt vettünk különböző kiállítások rendezésében.

Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/dariusantiques/

1055 Budapest, Falk Miksa u. 24-26.
+36 1 311 2603

http://www.dariusantik.hu
H-P 10.00-18.00, Szo 10.00-13.00
Darius Antiques