Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bontxo Tapas Bár - ideiglenesen bezárt

BONTXO (ejtsd: boncsó): Budapest első Baszk Bisztrója, mely Baszkföld gasztronómiáját mutatja be apró falatokban, tengertől a hegyekig, kagylótól az érlelt marhasonkáig, mindezt kiváló borokkal, köztük a méltán híres Txakolival.

Célunk, hogy Spanyolországban érezze magát, akár csak egy kávéra, desszertre vagy vacsorára tért be hozzánk...

Kapcsolódjon ki nálunk, lépjen ki a mindennapok rohanásából, szánjon pár percet magára, partnerére, és töltsön el nyugodt, kellemes perceket kiváló borok és felejthetetlen ételek társaságában.

A spanyol konyhára jellemző a nálunk is megtalálható tapas fogyasztása, mely mellé bort, sherryt, vagy sört isznak, melyből egyedül nálunk találkozhat a híres Estrella Damm csapolt sörrel.

 

https://www.facebook.com/BONTXO/posts/2936421813081771

1055 Budapest, Falk Miksa u.21.
+36 30 879 0324
https://www.facebook.com/BONTXO/
H-P 16.00-23.00, Szo 12.00-23.00
Bontxo Tapas Bár - ideiglenesen bezárt