Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Antik Órák Üzlete - ideiglenesen zárva

1980 óta folyamatosan működő üzletünk, antik és modern órák teljes körű felújításával és ezek adás-vételével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak a kar-, zseb-, fali- és asztali órák.
Kérem, nézzen szét nálunk, itt a honlapon fent lévõ órák egy körülbelüli képet festenek arról milyen márkájú és milyen állapotú órák képezik készletünket, de NEM az aktuális készletünket mutatják. Közel 130db-os kar- és 30-40 db-os fali- és asztali óra készletet tartunk, ami folyamatosan frissül és cserélõdik, de olyan nagy márkák, mint az IWC, Omega, Longines, Breitling, Rolex, szinte mindig megtalálható az üzletünkben.

Aktuális készletünkröl szívesen adunk felvilágosítást telefonon illetve e-mailben.

Óráink értékesítés elõtt átesnek egy teljes körû átvizsgáláson illetve felújításon és szabályzáson,
minden órára egy év garanciát vállalunk!

Reméljük kínálatunkkal, felkeltjük érdeklõdését és hamarosan személyesen is üzletünkben köszönthetjük!

1055 Budapest, Falk Miksa u. 21.
+36 1 331-1094

http://www.antikorakuzlete.hu
H-Cs 10.00-17.30 P-V zárva
Antik Órák Üzlete - ideiglenesen zárva