Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hírek

  • összes
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • ...
2019 május 21.
Június 1-je és szeptember 7-e között mintegy 120 programmal, a megszokottnál is színesebb kínálattal, különleges és nagyformátumú produkciókkal, valamint számtalan világsztárral találkozhat Budapest két kiemelt nyári színházában, a Margitszigeti- és a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A két hangulatos szabadtéri játszóhely mellett további három programhelyszín: a Víztorony, a kolostorromok és az interaktív meseszínpad további élményekkel szolgál egész nyáron.
2019 május 14.
A 2019. január-márciusi időszakban – hasonlóan a tavalyi első negyedévhez – újfent kétmillió felett alakult a vendégéjszakaszám Budapest kereskedelmi szálláshelyein.
2019 május 07.
"A reneszánsz Dávid-szobrok a testi tökéletességről, a klasszikus szépségről és a győzelemről szólnak. Itt viszont minden megkérdőjeleződik: a győztes és a legyőzött szerepei bármikor lecserélődhetnek, a mai világ Dávidjai bármikor Góliáttá válhatnak, és egy testi nehézségekkel küzdő ember óriási példát mutathat nekünk a legyőzhetetlenségről."
2019 május 07.
A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) és a Szamos között évek óta fennálló együttműködés ma újabb fejezetéhez érkezett. Egy turisztikailag frekventált helyszínen, – a világ legszebbjei közé sorolt – Parlament és a Duna part szomszédságában, a Kossuth téri Szamos Kávéházban, az egy hónapos ’soft openinget’ követően, ma ünnepélyesen is megnyílt a legújabb Budapestinfo Point®.
2019 május 07.
2019. április 27-én és 28-án a Tavaszi Tematikus Séták keretén belül bebarangoltuk a belvárost. 16 séta és egy hajós városnézés várta a kedves érdeklődőket.
2019 április 29.
A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) szervezésében megvalósult és vasárnap zárult Budapesti Tavaszi Vásár és Hagyományőrző Kulturális Fesztivál négy helyszínen (Vigadó tér, Deák tér, Fővám tér, Városháza park) várta a látogatókat több mint 3 héten keresztül. A belvárosba igazi tavaszi hangulat költözött, közel félmillióan voltak kíváncsiak a színes programokra, a kézműves termékekre és a gasztronómiai különlegességekre.
2019 április 29.
Mától lehet bérletet vásárolni a Nemzeti Filharmonikusok 2019-2020. évadára!
2019 április 17.
A Budapesti Tavaszi Vásár és Hagyományőrző Kulturális Fesztivál Húsvétkor ingyenes kézműves és színpadi programokkal várja a családokat, amellett, hogy míves, de a mai kor igényeinek megfelelő designnal bíró portékákat és minőségi, ízletes étkeket, italokat és édességeket is kínál.
2019 április 16.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. osztálya, a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága és a BUM Nonprofit Kft, a meghívott vendégekkel közösen megnyitotta a Magyar Napokat a Vámház körúti Nagycsarnokban.
2019 április 12.
2019. április 5-28. között új helyszíneken, a már megszokott magas minőségű kézműves termékekkel, gazdag gasztronómiai kínálattal és igazi vásári hangulattal várja a látogatókat a Budapesti Tavaszi Vásár és Hagyományőrző Kulturális Fesztivál.
2019 április 08.
Szeretettel várjuk Önöket a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar koncertjeire.
2019 április 05.
2019. április 5-28. között új helyszíneken, de a már megszokott magas minőségű kézműves termékekkel és igazi vásári hangulattal várja a látogatókat a Budapesti Tavaszi Vásár és Hagyományőrző Kulturális Fesztivál.